Ondersteuning thuis Organisatie Werken bij Andere initiatieven Contact
Buurtdiensten

De beste ondersteuning thuis!

Andere initiatieven

Buurtdiensten

Huishoudelijke hulp

Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat nodig is, kijkt wat u zelf nog kunt en zoekt samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

Meer informatie op www.buurtdiensten.nl.

Buurtdiensten Begeleiding

Begeleiding thuis
Buurtdiensten Begeleiding biedt ondersteuning op verschillende leefgebieden zoals zingeving, zelfstandig wonen, financiën, sociale relaties, psychische gezondheid en werk & activiteiten. De begeleider van Buurtdiensten staat naast u klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw dagelijks leven.

Meer informatie op www.buurtdiensten.nl.

Buurtzorg

Wijkverpleging

Buurtzorg is een thuiszorgoranisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert. Het gaat hierbij om verpleging, persoonlijke verzorging en begeleiding individueel. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

Meer informatie op www.buurtzorgnederland.com.

Buurtzorghuis

Zorg in de laatste levensfase

Het Buurtzorghuis is een hospice waar u de laatste fase van uw leven kunt doorbrengen. Het biedt alle faciliteiten wanneer u ernstig ziek bent. U krijgt de zorg die u nodig heeft in een rustige, veilige en sfeervolle omgeving. Het is een plek waar ook uw familie en vrienden van harte welkom zijn.

Meer informatie op www.buurtzorghuis.nl.

Buurtzorgpension

Tijdelijk verblijf in een gastvrije omgeving

Het Buurtzorgpension biedt tijdelijk verblijf als u even niet zelfstandig thuis kunt wonen of na behandeling in het ziekenhuis. In het Buurtzorgpension werken uitsluitend goed opgeleide, professionele medewerkers die hoogwaardige zorg en diensten kunnen leveren.

Meer informatie op www.buurtzorgpension.nl.

Buurtzorg Kraam

Kraamzorg

Kraamzorg is cruciaal in de eerste dagen na de geboorte van een kind. De kraamverzorgende biedt ondersteuning bij de medische zorg die gegeven wordt door de verloskundige bij de bevalling. In de eerste tien dagen na de bevalling komt de kraamverzorgende bij u in het gezin om voor de moeder en de pasgeborene te zorgen en het gezin te ondersteunen. Kraamzorg levert een belangrijke bijdrage aan een spoedig herstel van de kraamvrouw en zorgt er voor dat de ouders goed uitgerust en goed geïnformeerd aan het ouderschap beginnen.

Meer informatie op www.buurtzorgkraam.nl.

Buurtzorg Jong

Zorg voor jeugd en gezin

Buurtzorg Jong helpt gezinnen met problemen bij het opgroeien en opvoeden van kinderen en jongeren tussen de 0-23 jaar. Het team biedt professionele hulp en ondersteuning zodat het gezin weer zelfstandig verder kan. Wij werken vanuit een kleinschalig, zelfsturend en multidisciplinair team.

Meer informatie op www.buurtzorgjong.nl.

Buurtzorg T

Psychiatrische zorg thuis

BuurtzorgT is er voor mensen met psychiatrische of psychische problemen. BuurtzorgT levert met kleine teams behandeling en (praktische) ondersteuning, zowel voor u als uw omgeving.

Meer informatie op www.buurtzorgt.nl.

Buurtzorghuis - Vakantiehuis

Voor een zorgeloze waddenvakantie

Voor een zorgeloze waddenvakantie kunt u verblijven in het Buurtzorghuis De Nije Schuur in Formerum op Terschelling!

De unieke locatie is bij uitstek geschikt voor vakantie of een tijdelijk verblijf met zorg tijdens een periode van herstel na ziekte of revalidatie. Alle 8 studio’s in het Buurtzorghuis zijn geschikt voor mindervalide gasten. Tijdens uw verblijf kunt u 24 uur per dag een beroep doen op de zorg- en verpleegdiensten van Buurtzorgteam Terschelling.

Meer informatie op www.buurtzorghuis.nl.


Copyright © 2024 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.