Ondersteuning thuis Organisatie Werken bij Andere initiatieven Contact
Buurtdiensten

De beste hulp thuis!

De beste ondersteuning thuis!

Langer zelfstandig thuis blijven wonen? Buurtdiensten biedt de beste ondersteuning thuis!

Buurtdiensten huishoudelijke hulp

Wij bieden alle vormen van huishoudelijke hulp bij u thuis! Samen met u en uw omgeving (partner, familie, vrienden) kijken we naar uw vraag en welke oplossing kan worden geboden. We kijken daarbij niet alleen naar wat wij kunnen doen, maar juist ook naar wat u zelf nog kunt en waar uw omgeving u bij kan helpen.

Buurtdiensten Begeleiding

Ook bieden wij begeleiding ter ondersteuning bij het zelfstandig blijven functioneren. Buurtdiensten helpt  overbelasting van de cliënt of mantelzorgers te voorkomen zodat de cliënt weer grip krijgt op het leven. De begeleiding bestaat bijvoorbeeld uit het helpen van mensen bij het aangaan van sociale contacten of het krijgen van overzicht in hun (financiële) administratie.

De cliënt centraal

U krijgt één vaste medewerker die bij u thuis komt. Zij doet meer dan alleen zorgen dat het huis schoon is, maar helpt u zelfstandig te blijven wonen en let erop of het goed met u gaat. Zij verdiept zich in wat belangrijk is voor u en uw omgeving en kan tips geven over andere activiteiten of ondersteuning in de buurt. Indien nodig overlegt zij met u, uw omgeving en andere zorgaanbieders op welke manier zij u gezamenlijk het beste kunnen ondersteunen. 

Buurtzorg

Wij werken nauw samen met het Buurtzorgteam, hebben dezelfde werkwijze en dezelfde kijk op goede zorg. Als zij ook bij u komen voor bijvoorbeeld persoonlijke verzorging en/of verpleging kan de zorg goed op elkaar worden afgestemd.


Copyright © 2022 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.