Ondersteuning thuis Organisatie Werken bij Andere initiatieven Contact
Buurtdiensten

De beste hulp thuis!

De beste ondersteuning thuis!

Langer zelfstandig thuis blijven wonen? Buurtdiensten biedt de beste ondersteuning thuis!

Daarbij staat u centraal 

U krijgt één vaste medewerker die niet alleen zorgt dat het huis schoon is maar die u ook helpt  zelfstandig te blijven wonen en er op let of het goed met u gaat. Zij verdiept zich in wat belangrijk voor u en uw omgeving is enkan u adviseren over andere activiteiten of ondersteuning in de buurt. Als dit nodig is overlegt zij met u, uw omgeving en andere zorgaanbieders op welke manier zij u gezamenlijk het beste kunnen ondersteunen. 

Heeft u vragen, wilt u huishoudelijke hulp of begeleiding aanvragen of wilt u overstappen naar Buurtdiensten? Neem dan contact op via:

T 085 0403 790
E info@buurtdiensten.nl

 

Huishoudelijke hulp

Wij bieden alle vormen van huishoudelijke hulp bij u thuis! Samen met u en uw omgeving (partner, familie, vrienden) kijken we naar uw vraag en welke oplossing kan worden geboden. We kijken daarbij niet alleen naar wat wij kunnen doen, maar ook naar wat u zelf nog kunt en waar uw omgeving u bij kan helpen.

Begeleiding

Buurtdiensten biedt ook begeleiding ter ondersteuning bij het zelfstandig blijven functioneren. U wordt geholpen om overbelasting van uzelf of mantelzorgers te voorkomen zodat u weer grip krijgt op het leven. De begeleiding bestaat bijvoorbeeld uit het helpen bij het aangaan van sociale contacten of het krijgen van overzicht in de (financiële) administratie.

Buurtzorg

Wij werken nauw samen met de Buurtzorgteams bij u in de buurt. We hebben dezelfde werkwijze en kijk op goede zorg. Als u persoonlijke verzorging en/of verpleging van Buurtzorg ontvangt kan de zorg goed op elkaar worden afgestemd. 

Meer informatie over Buurtzorg?

T  085 0403 700
E  info@buurtzorgnederland.com
buurtzorgnederland.com


Copyright © 2023 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.